Nutida diskussioner

Förändringar på iFokus!

2007-04-23 11:59 #0 av: Ahnna

Det har skett lite förändringar på iFokus, som ni säkert har märkt! Bland annat så kan man nu köpa en större avatar för 30:- och jag vill understryka att dessa pengar inte går till oss sajtvärdar! De går till att driva servrarna och till att täcka omkostnaderna för alla sajter som finns på iFokus. Kostnaden är en engångskostnad och du kan byta bild hur många gånger du vill efter att du har betalat. Ibland tar det tid innan den nya bilden kommer upp, och teamet låter hälsa att de jobbar på att korta ner den väntetiden.

Det är också lättare att välja bland sina favoriter i medlemslistan, utan omladdning av sidan. Klicka bara på stjärnorna.

Det är enklare att radera meddelanden i sin inkorg, man kan nu radera flera åt gången.

Johan från iFokus-temet låter hälsa följande;

1. Om länken "Vill du ha en större avatar" visas under alla avatarer så behöver ni uppdatera stilmallarna på sidan. I Internet Explorer högerklickar ni i sidan och väljer Uppdatera. I Firefox högerklickar ni i sidan viljer Denna ram, Uppdatera.

2. Avatarerna har INTE blivit mindre än förut. Precis som tidigare får de vara max 32x32 pixlar. Det som är nytt är att de blir 64x64 pixlar om man köper den större avataren.

3. Om avataren ser suddig ut beror det på att ni kör Internet Explorer 6.0 och IE6 har inte stöd för css-egenskaperna max-width och max-height. Därför tvingas bredd och höjd till 32x32px eller 64x64px. Har ni laddat upp en bild som inte är kvadratisk ser det lite konstigt ut. Tidigare hade vi ett script som förminskade avatarerna när sidan laddats klart, vilket medförde att vissa för stora avatarer "flashade" till.

4. Om ni köpt en större avatar och den ännu inte visas så prova att Logga ut med Logga ut-knappen i nedre högre hörnet och logga sedan in igen.

5. Om ni tycker det är dyrt med 30 kr så låt bli att köpa avataren då. Det är inte svårare än så. Det är ingen som tvingar er, men de som köper större avatar hjälper oss att få pengar till serverhyra och Internet-hotell. Nu betalar vi det med privata pengar.

// Johan 

Har ni några frågor kring ändringarna så hör av er! Glad

Sajtvärd för Medeltiden iFokus

Medarbetare på Galopp iFokus

www.stuteriprecious.se

Anmäl
2008-10-15 03:01 #1 av: exitingsvillemo

Haha!!!! Älskade den 5:e komentaren... störtskön

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.