Annons:
Etikettevenemang
Läst 1459 ggr
niare
12/4/08, 4:54 PM

en lyckad dag på kronobäck

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

en tidig söndagsmorgon ser jag snön falla lätt ner till marken, första advent och medeltida vintermarknad på kronobäcks klosterruin, med ett starkt gäng som bygger stånden för att sedan känna den goda doften av medeltida knäckäpplen och hästarnas avlägnsa gnägg i morgondimman.

en underbart lyckad dag för alla som kom och kollade samt smakade mina knäckäpplen :)

Annons:
Ahnna
12/4/08, 6:58 PM
#1

Låter trevligt! Var ligger Kronobäck?

Sajtvärd för Medeltiden iFokus

Medarbetare på Galopp iFokus

www.stuteriprecious.se

LinaN
12/5/08, 12:36 AM
#2

hua det ser så gott ut! :D

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

niare
12/5/08, 1:01 AM
#3

kronoäck ligger i mönsterås som ligger ca 4 mil norr om kalmar :P

#2 jättelätt att göra, men godare med nötter på :P

LinaN
12/5/08, 7:48 AM
#4

#3 förutsatt att man tål nötter då ^^ var det havregryn på dina? man kan säkert ha mandel på ^^

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Ahnna
12/5/08, 10:34 AM
#5

På tal om mandlar och kandering… Smakar kanderade mandlar mandel? Eller smakar de mest av kanderingen? Jag har aldrig provat, gillar inte mandlar, men de luktar ju gott! Skrattande

Sajtvärd för Medeltiden iFokus

Medarbetare på Galopp iFokus

www.stuteriprecious.se

niare
12/5/08, 1:29 PM
#6

haha ja precis :) därav jag tog havregryn vilket de flesta brukar tåla :P

Annons:
LinaN
12/5/08, 11:44 PM
#7

#5 så kallade brända mandlar / kanderade mandlar är ohälsosamt gott ^^

Man känner litet mandelsmak men överhängande är ändå sockersötman. Är man inte speedad som en råtta från början så blir man garanterat det av både socker och fetterna i mandeln….

ojojoj sicken shoppingfrenzy det blir på marknaderna efter en omgång brända mandalr :D

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Ahnna
12/6/08, 10:04 AM
#8

#7 Nu är ju jag diplomerad sugar high-expert, så jag blir sällan särskilt påverkad av socker (eller fett). Men någon gång ska jag ta mod till mig och be om en provbit…

Sajtvärd för Medeltiden iFokus

Medarbetare på Galopp iFokus

www.stuteriprecious.se

niare
12/8/08, 4:04 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#9

kastar in en bild på mig och olof från denna dag

Upp till toppen
Annons: