Sömnad & dräkter

Kan man använda denna?

2009-11-18 19:37 #0 av: SHV-Pysen

Satt och klottrade i skolan idag och fick fram en enkel version av en häst i slutändan. Jag undrar bara, kan man använda denna i medeltidssyfte utan att det ser helt fel ut?

Man kan ju ändra lite, det här var ju bara en enkel skiss, men tyckte om just det att det var enkla, raka streck och att manen inte satt fast på hästen. Inte för att medeltidens mönster och bilder var särskilt enkla och stilrena som jag sett det men det kanske går att använda?

Anmäl
2009-11-19 10:05 #1 av: Ahnna

Mja... Jag hade nog låtit bli, men om du ändrar lite så kanske det blir mer tidsenligt. Men är du inte 100% inställd på att bara ha tidsenliga symboler så funkar det ju. Flört

Uffingtons vita häst är förvisso över 3000 år gammal, men den och liknande kalkfigurer gjordes med en stil som på sätt och vis påminner om din. Enkla linjer som inte avbildar saker exakt som de ser ut, utan mer fritt.

Sajtvärd för Medeltiden iFokus

Medarbetare på Galopp iFokus

www.stuteriprecious.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.